Firmaet

Etablering: Vårt firma ble etablert i 1929, og feiret 90 år i 2019. Det var Robert Birkeland, bestefar til nåværende eier Robert Birkeland som grunnla firmaet. Allerede i 1924 ble det startet opp støyperi, der hovedproduksjonen var takstein og sementblokker. I 1928 ble det behov for selv å kunne transportere både råvarer til produksjonen og ferdige produkter, og det ble kjøpt inn en lastebil. Det var først i 1929 at firmaet ble registrert som transportfirma.

Eierforhold

Selskapet er et AS, og eies 100% av Robert Birkeland som også er daglig leder.

Ansatte

Vi har i dag 48 ansatte, 44 sjåfører og 4 i administrasjonen.

Målsetning

Vi ønsker å være en seriøs transportbedrift som tar kundene på alvor. Vårt mål er fornøyde kunder og vi ønsker å skreddersy løsninger som våre kunder er tilfredse med. Vår styrke er først og fremst at vi driver en allsidig virksomhet der vi har muligheter for å tilby en mengde ulike typer transporter.

Kundekrets

Våre transportkunder er i hovedsak bedrifter og speditørfirmaer, men vi kan også ta på oss oppdrag for privatpersoner.

Hvor opererer vi

Vi opererer i Sør-Norge.

Bransjeerfaring

Vi har bygd opp en betydelig bransjeerfaring gjennom mer enn 90 år. Vi har en stabil arbeidsstokk som til sammen utgjør en betydelig ressurs for oss. Mange har vært hos oss gjennom en årrekke og kjenner bransjen vår godt.

Bransjetilknytning

Vi er tilsluttet Norges Lastebileier-forbund, som er en interesseorganisasjon for transportbedrifter i Norge. Vi er også en Fair Transport sertifisert bedrift.